Nieuw bij Verachtert!

Nieuw in het assortiment van Verachtert is Editex. Editex is een groothandel in modestoffen met al meer dan een halve eeuw aan ervaring. Zo heeft het merk een zorgvuldig samengestelde eigen collectie. Met deze collectie willen ze iedereen stimuleren om een eigen identiteit te creëren. Daarom kreeg ze de naam Signature. Deze Signature collectie speelt in op de nieuwste trends. Bovendien staat ze bekend om haar grote diversiteit en hoogwaardige kwaliteit.

Nieuwe partner bij Verachtert! Door de jaren heen heeft Editex samenwerkingen met een aantal belangrijke partners opgebouwd. Daardoor zijn er verschillende nieuwe collecties toegevoegd aan het gamma. Verder hebben ze ook enkele private labels in huis. Ze zijn erg trots dat ze de collectie van Eva Mouton mogen verdelen. Tenslotte is dit een collectie met een uitgesproken eigenheid. De stofjes met leuke printjes zijn perfect voor kleine (en grote) deugnieten! Daarnaast werken ze ook samen met Louise Le Loup, een artieste die out of the box denkt. Uit haar pen verscheen de collectie ‘Le Loup Art’. Deze collectie omvat rebelse prints op zachte french terry en jersey stoffen.
In het voorjaar van 2020 is Editex overgenomen door de Verachtert Group. Eén van de grote sterktes van Verachtert is de hoge kwaliteit die ze telkens leveren. De overname zorgt voor een explosie aan expertise onder één dak!