Nieuw bij Verachtert!

Er zijn weer enkele nieuwe merken te vinden bij Verachtert. Zo verwelkomden we dit jaar o.a. Milward green, Schachenmayr en Patchwork Promotions.

 

Milward Green biedt een hoogwaardig, veelzijdig assortiment aan fournituren en accessoires voor de enthousiaste creatieveling. Of het nu haken, breien of naaien is, voor elke techniek heeft Milward Green de juiste tool. De grote troef van Milward Green? Hun volledig ecologische verpakkingen! Deze zijn 100% plasticvrij en gemaakt van gerecycleerd materiaal. De nieuwe look van Milward is een reactie op de nood om ons milieu, een essentieel element voor ons allemaal, te beschermen. Zo willen ze hun uitstoot verminderen en hun ecologische voetafdruk verkleinen. En dat kunnen wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen!
Schachenmayr is een Duits merk met een groot assortiment aan kwalitatieve garens in mooie kleuren en uitstekende materialen. Als authorized Mez dealer kan je nu o.a. Regia, Catania en Baby Smiles bij ons vinden.

Vanaf 1 januari 2024 bundelen Patchwork Promotions uit Nederland en Verachtert NV uit België de krachten. Patchwork Promotions is exclusief Europese distributeur voor enkele leidende Amerikaanse quiltmerken (Timeless Treasures, Dear Stella, Marcus Fabrics,…) en beschikt ook over een uitgebreid Europees netwerk van klanten en agenten. Zo vergroot Verachtert zijn Europese voetafdruk op vlak van quiltstoffen.