Boeken
Alles over

Boeken & magazines

Niets zo handig om inspiratie op te doen als leuke boeken & magazines. Wij hebben een groot aanbod aan boeken over breien, haken, amigurumi, naaien, en veel meer. Ook hebben we de magazines La Maison Victor, Burda en Knipmode in ons assortiment. In deze magazines vind je niet enkel inspiratie en de nieuwste trends, maar ook patronen. Zo kan je onmiddellijk aan de slag! Combineer met de geselecteerde stoffen van Editex en maak je outfit ready to wear. Ben je een beginner of ken je de kneepjes van het vak al? Wij hebben voor iedereen boeken en magazines op maat. Duik met je neus in een boek, kies jouw volgende project en ga aan de slag! Neem zeker eens een kijkje op de webshop voor het hele aanbod.

Boeken

Vind boeken over verschillende soorten handwerk bij Verachtert. Van kleding naaien tot breien en haken, voor ieder wat wils! Een boek is tijdloos en kan je steeds opnieuw ontdekken. Vind al onze inspirerende boeken in de webshop.

Magazines

De leukste magazines voor extra inspiratie, vind je bij Verachtert. Zo kan je steeds de nieuwste La Maison Victor, Burda en Knipmode terugvinden in onze collectie. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met deze up-to-date magazines.