2024

BEURZEN

Ontdek hier op welke beurzen je ons kan vinden!

Ieder jaar kan je ons op verschillende beurzen vinden, zowel in België als in onze buurlanden. Hier stellen wij steeds onze nieuwe collecties voor. Daarbovenop organiseren we zelf elk jaar onze voorjaarsbeurs, Stoffendagen en Openhuisdagen. Handelaars zijn dan welkom op ons bedrijf om als eerste de nieuwe collecties te ontdekken. Daardoor ben je als klant als eerste op de hoogte van alle nieuwigheden. Ook kan je dan rekenen op leuke acties en kortingen. Op onze Openhuisdagen stellen wij zowel de nieuwe collecties van Verachtert, als die van Vervaco en LanArte voor. Bovendien kan je dan ook de nieuwste stoffen bekijken, zoals bijvoorbeeld die van ons eigen merk Editex. 4 vliegen in 1 klap!

Heb je ons ergens gespot? Dan mag je ons altijd taggen of de hashtag #verachtert gebruiken op Facebook of Instagram. En kom zeker eens langs onze stand om een babbeltje te doen. Wij horen graag jouw mening en feedback over onze collecties en producten.

Hieronder kan je een lijstje vinden van de beurzen die wij organiseren of waar wij te vinden zijn. Uiteraard zijn deze data onder voorbehoud.

OPENHUISDAGEN

Geel, BE
16-18.06.2024 (8u30 – 16u)

Creative Business Xperience (KREAVAK)

Houten, NL
8-9.09.2024

OPENHUISDAGEN

Geel, BE
13-15.10.2024