Quilt & Patchwork

Verschillende merken

Quilt & patchwork is al jaren een populaire hobby. Om een leuk quilt te maken, heb je natuurlijk stoffen nodig in mooie kleuren en motiefjes. Verachtert heeft verschillende stoffenmerken in het gamma, o.a. Riley Blake, Michael Miller, Maywood, Cotton+Steel en Hobbs. Zo kan je mixen en matchen!

Alles wat je nodig hebt om het mooiste quilt & patchwork te maken. Van quiltingstoffen tot draad, accessoires en vliezen. Quilt & Patchwork zijn vooral bekend door de Britse variant. Daar maken ze graag projecten met felle kleuren en motieven. Hiervoor hebben wij de geschikte stoffen. Stoffen met printjes, maar ook specifieke quiltstoffen met complete taferelen die in hun geheel verwerkt kunnen worden in een quilt.

Maar ook wie liever met trendstoffen werk of net iets minder drukke motieven, kan zeker ook bij ons terecht. Wij hebben een groot aanbod aan katoenen stoffen. Katoen is zeer geschikt om te quilten, omdat deze stof niet rekt en dus makkelijk aan elkaar te naaien is. Daarnaast hebben we ook een groot aanbod aan accessoires, vliezen en zelfs draad. Een plaid, tas of kussen, wat wordt jouw volgende project? Vind alle stoffen, draad, accessoires en vliezen in de webshop. En tag ons gerust in foto’s van jouw creaties op social media!

Quilt & patchworkstoffen